Integritetspolicy

Integritetspolicy
Denna integritetspolicy gäller för samtliga webbsidor på smalandsbussen.se. Smålandsbussen är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som samlas in på webbplatsen. Det gäller även egna databehandlingsavtal för produkter och tjänster som är levererade av Smålandsbussen. Ta kontakt med oss för ytterligare information om villkoren som gäller för våra produkter och tjänster.

 

Personuppgifter som behandlas:
På smalandsbussen.se kan det förekomma att du måste ange dina personuppgifter för att kunna använda en tjänst eller fylla i och skicka in ett formulär. I och med att du registrerar personuppgifterna samtycker du till att dessa behandlas för aktuellt ändamål, vilken anges i anslutning till tjänsten och uppgiftsregistreringen. Du behöver bara ange de uppgifter som behövs för respektive tjänsts specifika ändamål och uppgifterna kommer inte att användas för något annat ändamål.

 

Exempel på information som inhämtas:
Företagsnamn
Kontaktperson
Företagsadress/fakturaadress
Telefonnummer och e-postadress
Information om användningen av webbplatsen, i form av bland annat vilka undersidor som besökts, browserinställningar och IP-adress.

 

Hur hämtar vi information?
Smålandsbussen samlar in upplysningar genom formulär på våra webbsidor. Det är frivilligt att uppge denna information. Om du väljer att inte uppge personuppgifter, kan vi vara förhindrade från att ge dig tillgång till vissa produkter eller tjänster.

 

Exempel på formulär:
Kontaktformulär
Vid köp av produkter eller tjänster på våra webbsidor
Vid anmälan att motta våra nyhetsbrev per e-post

 

√Ąndam√•let med information som inh√§mtas
För att kunna ge tillgång till våra produkter och tjänster
För att kunna sända relevant information
För att kunna ta kontakt och erbjuda våra produkter och tjänster

Vi upprättar profiler baserat på bakgrunden av informationen som inhämtas, detta för att kunna erbjuda dig de mest relevanta produkterna och ge dig en god kundservice. Profilerna baseras på den information som du frivilligt ger oss. Vi inhämtar ingen information från tredje part.

 

Hur lagras informationen?
Information som inhämtats genom formulär på smalandsbussen.se lagras i vårt CRM-system, som används till automatiserad marknadsföring.

 

Samarbetspartner
Smålandsbussen använder ett flertal tjänster från Google, bland annat för webbplatsstatistik och annonsering. Därför godkänns även Googles användarvillkor när du godkänner de ovan specificerade användarvillkoren.

 

Utlämning av information till tredje part?
Personuppgifter delas inte ut till tredje part, men Sm√•landsbussen kan anv√§nda underleverant√∂rer f√∂r att leverera hela eller delar av webbplatsen. S√•dana underleverant√∂rer kan behandla personuppgifter √• Sm√•landsbussen¬īs v√§gnar.

 

Rättigheter
Som anv√§ndare av Sm√•landsbussen¬īs webbplats, smalandsbussen.se, har du r√§tt till att kr√§va insyn i behandlingen av personuppgifter. Du kan ocks√• kr√§va korrigeringar, begr√§nsningar eller borttagande av personuppgifter i enlighet med dataskyddsf√∂rordningen (GDPR).

När behandlingen av personuppgifter är baserad på samtycke, kan du närsomhelst ta samtycket tillbaka.

 

Om du tror att Smålandsbussen inte har uppfyllt dina rättigheter enligt dataskyddsförordningen (GDPR), har du rätt att överklaga till den aktuella tillsynsmyndigheten. Detta görs genom att skicka ett klagomål till Datainspektionen. Kontaktuppgifter finns på: http://www.datainspektionen.se

 

Kontakt
Tel: 036-12 93 00
Skicka ett e-postmeddelande
Humlevägen 10, Jönköping

Katalog

Bläddra i vår katalog online.

Sociala medier

Följ oss på sociala medier för senaste nytt.

Miljödiplomerade

Vi är ­miljödiplomerade av Jönköpings kommun.

 

Bolag som ingår i koncernen HGL Buss AB:

Integritetspolicy | Samtycke Cookies | Användarvillkor