AFFÄRS-/GRUPPRESOR

Affärsresor

För våra affärsresenärer är vi tillgängliga dygnet runt, året runt. Det är en stor fördel när du snabbt behöver hjälp med att boka en ny resa eller boka om en rutt. Hos oss är varje affärsresenär en prioriterad kund.

Vår ambition är att ha en personlig kontakt med varje affärskund och snabbt lära oss vilka specifika krav och behov du har. Till exempel om du föredrar vissa flygbolag eller hotell, om du vill bo på ett rökfritt rum, kanske behöver en extra lång säng eller om du vill ha en hyrbil med automatlåda.

När Smålandsbussen är din affärsresebyrå kan du koncentrera dig på kärnverksamheten. Det sparar både tid och pengar. Till oss är du välkommen året runt, oavsett om du ska resa i tjänsten eller åka på semester med familjen.

Gruppresor

Smålandsbussen har en mångårig erfarenhet av att arrangera skräddarsydda gruppresor för företag, föreningar, församlingar, skolor m.m

Vi har ett stort kunnande med ett rikt kontaktnät som ger våra högklassiga arrangemang en stor bredd. Vår stora moderna busspark möjliggör arrangemang även för mycket stora grupper.

Vi är lyhörda för Era önskemål och hjälper naturligtvis till med goda tips och idéer för att Er resa ska bli den allra bästa.

Exempel på arrangemang:

–  konferensresor
–  teater/musikalresor
–  kryssningar
–  SPA-resor
–  mässresor
–  kickoff / ”teambuilding”
–  studieresor

Populära gruppresemål:

–  Stockholm
–  Malmö
–  Köpenhamn
–  Oslo
–  Berlin
–  Hamburg
–  Prag

Välkommen med din förfrågan!

Amelia Luukkonen

Tel: 036-39 29 67
E-post

Yvonne
Eklöf

Tel: 036-39 29 65
E-post

Anders på Smålandsbussen

Anders
Nilsson

Tel: 036-39 29 69
E-post

Katalog

Bläddra i vår katalog online.

Sociala medier

Följ oss på sociala medier för senaste nytt.

Miljödiplomerade

Vi är ­miljödiplomerade av Jönköpings kommun.

 

Bolag som ingår i koncernen HGL Buss AB:

Integritetspolicy | Samtycke Cookies | Användarvillkor