Om SmÄlandsbussen och SmÄlands ResebyrÄ

 

SmĂ„landsbussen – ett av södra Sveriges kompletta bussbolag

SmĂ„landsbussen startade som ett familjeföretag och har funnits sedan 1982. Sedan hösten 2014 ingĂ„r företaget i koncernen HGL Buss AB, som Ă€r en del av transportkoncernen Smolandia AB. Förtaget förfogar över ett 20-tal fordon, frĂ„n minibussar till turistbussar för upp till 75 personer. Sedan starten har vi arbetat mĂ„lmedvetet för att leverera produkten som vĂ„ra kunder vill ha – en prisvĂ€rd och komfortabel resa.

Vi har en bred verksamhet

  • Skolskjuts
  • BestĂ€llningstrafik
  • Egna researrangemang
  • SkrĂ€ddarsydda resor med buss, tĂ„g, flyg och bĂ„t
  • Grupp- och konferensresor

VÄra resor kÀnnetecknas av

  • Hög kvalitet
  • VĂ€lordnade kompletta paket
  • Gemenskap, trygghet och familjĂ€r anda.

SmĂ„lands ResebyrÄ – en IATA resebyrĂ„

Som en del av vÄr verksamhet ingÄr en IATA-resebyrÄ, vilket betyder att vi har Amadeus som GDS och bokar exempelvis flygbiljetter vÀrlden över. SÄ snart det gÀller en affÀrsresa eller privatresa sÄ Àr du vÀlkommen att kontakta oss pÄ SmÄlands ResebyrÄ.

Kompletta resepaket

Vi ombesörjer inte bara resan med buss, bÄt, flyg eller tÄg, utan lÀgger Àven upp och presenterar dig ett fÀrdigt resepaket med hotell och arrangemang, allt för att resan ska bli sÄ optimal som möjligt. Vi bokar Àven mÀss- och konferensresor. Vi ser till att du reser snabbt och bekvÀmt, tur och retur!

Kvalitét och miljö

För att garantera en hög kvalitet och motsvara omvÀrldens miljökrav, arbetar vi aktivt med dessa frÄgor. Detta innebÀr att vi Àr miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas i Jönköpings kommun.

Personal

En vÀlutbildad och motiverad personal Àr bÀsta garanti för en vÀl fungerande resa. SmÄlandsbussen strÀvar alltid efter en ökad intern kunskap sÄvÀl som motiverad personal, dÀr viljan att alltid göra sitt yttersta för vÄra resenÀrer Àr central.

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet

Att vi har ordnat med resegaranti innebÀr att du kan fÄ ersÀttning om nÄgon del av din paketresa eller sammanlÀnkade researrangemang blir instÀlld om vi skulle drabbas av insolvens.

Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rÀtt till ersÀttning för den del av paketresan eller sammanlÀnkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.

Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti

LĂ€s mer om resegaranti hos Kammarkollegiet

 

UC Logo 1  Sigillet Àr utfÀrdat av UC AB. Klicka pÄ bilden för information om UC:s Riskklasser.

 

Logo Srf2 SmĂ„landsbussen AB Ă€r medlemmar i SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGEN (SRF). SRF bildades 1937 och företrĂ€der i dag runt 85 procent av landets resebyrĂ„er. SRF har 115 medlemsföretag och representerar 350 försĂ€ljningsstĂ€llen.

Katalog

BlÀddra i vÄr katalog online.

Sociala medier

Följ oss pÄ sociala medier för senaste nytt.

Miljödiplomerade

Vi Àr ­miljödiplomerade av Jönköpings kommun.

 

Bolag som ingÄr i koncernen HGL Buss AB:

Integritetspolicy | Samtycke Cookies | Användarvillkor