ERBJUDANDE

Här hittar du fina erbjudanden, tävlingar och presentkort.

TÄVLING!

Vinn spapaket för två på Hooks Herrgård.

Tävla om en spaupplevelse för två personer på småländska Hooks Herrgård. Här kan du njuta av varma & kalla bad, bastulandskap och avkoppling men också träning och återhämtning. På kvällen serveras en trerätters middag i herrgårdens nya restaurang och efter en god natts sömn vaknar du utvilad till en uppdukad frukostbuffé innan spat bjuder in till mer avkoppling.

Följande ingår:
• Tillgång till spa & fitness
• Lån av badrock, tofflor och handduk
• Trerätters middag
• Övernattning, del i dubbelrum
• Kravmärkt frukostbuffé

För att vara med och tävla behöver du bara berätta för oss hur din drömresa med Smålandsbussen ser ut. Denna tävling pågår till fredag 13/12! Håll sedan utkik efter kommande tävling!

En jury bestående av Smålandsbussens personal går igenom och väljer ut tre vinnande bidrag som presenteras på webben. Vinnarna kommer att kontaktas. Lycka till!

Villkor
Vinsten gäller för två personer vid ankomst söndag. Vinsten går inte att återlösa mot kontanter, varor eller tjänster.

Fyll i och skicka in för att vara med och tävla!

TÄVLING!

Vinn en kryssning med Birka Cruises

Shoppa, ät god mat och koppla av i relaxavdelningen ombord! Resan gäller för 2-4 personer med boende i en härlig seaview komforthytt.

För att vara med och tävla behöver du bara berätta för oss hur din drömresa med Smålandsbussen ser ut. En jury bestående av Smålandsbussens personal går igenom och väljer ut tre vinnande bidrag som presenteras på webben och via mail den 17 december. Lycka till!

Villkor
Gäller för 21-timmars nöjeskryssning för 2-4 personer med M/S Birka, i hyttkategori Seaview komfort samt bussanslutning inom Birka Cruises upptagningsområde.

Giltigt för avresa valfri veckodag till den 31/5 2020. Vinsten går inte att återlösa mot kontanter, varor eller tjänster.

Åldersgräns 23 år utan målsmans sällskap.

Fyll i och skicka in för att vara med och tävla!

BÄSTA JULKLAPPEN!

Ge bort ett presentkort fyllt med med spännande upplevelser.

Ge bort ett presentkort från ­Smålandsbussen i jul. Det är en klapp fylld med massor av spännande ­upplevelser att välja på: nya städer, god mat, härlig musik, unik shopping, ­intressant historia och ­kultur.

Vid beställning av presentkort medföljer fin presentförpackning.

Beställ ditt presentkort genom att fylla i beställningsformuläret nedan. Betalning via faktura skall vara oss tillhanda inom 14 dagar från fakturadatum.

Beställ ditt presentkort till drömresan.