Resor ur vår katalog

resealmanacka

 

Facebook _knapp

Instagram

Miljoelogga2015

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Holland i Vår, buss 2

FÖLJ MED OSS PÅ VÅR RESA TILL HOLLAND DÄR VI UPPLEVER VÅREN. MÄNNISKOR FRÅN HELA VÄRLDEN RESER HIT FÖR ATT BEUNDRA BLOMSTERPRAKTEN, VÄDERKVARNARNA OCH KANALERNA.

En av höjdpunkterna under resan är förstås ett besök i blomsterparken Keukenhof. Den kända parken med sina vackra blomsterodlingar i alla tänkbara färger och nyanser. ”Flower Parade” äger rum den 22/4. Blomsterparaden äger rum endast en gång per år. Vi gör förstås även ett spännande och intressant besök i Amsterdam. Under dagarna i Holland bor vi i Utrecht, på Hotel NH, Lübeck: Hotel Vier Jahreszeiten.

DAG 1. VI HINNER TILL BREMEN

Under tidig vårmorgon lämnar vi våra hemorter med destination Holland. Resan går genom Danmark och Tyskland. Under kvällen når vi Bremen och checkar in på vårt hotell, centralt  beläget med stadens sevärdheter på nära gångavstånd. Vi äter middag tillsammans.

DAG 2. ÖVER NORDSJÖVALLEN

På snabba vägar går resan genom Tyskland över den imponerande, 3 mil långa Nordsjövallen till Holland. Den lilla fiskarebyn Volendam, blir ett spännande besök. Här passar vi även på att äta gemensam lunch (ingår i halvpensionen denna dag). Vi besöker sedan såväl en ostgård som en träskomakare. Senare under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell. Kvällen är fri för egna upptåg.

DAG 3. AMSTERDAM OCH BLOMSTERTÅGET

Dags att besöka Amsterdam. Här gör vi en kanaltur och bussrundtur med lokalguide. Vi besöker ett diamantsliperi och äter en buffélunch på den flytande restaurangen Sea Palace – en upplevelse i sig själv. Sedan väntar det fantastiska Blomstertåget med sina vackert utsmyckade blomstervagnar. Vi återvänder under eftermiddagen till vårt hotell, kvällen fri. 

DAG 4. HAAG OCH KEUKENHOF

Idag besöker vi Haag med Fredspalatset och vi får inte missa konstnären Mesdags enorma panoramamålning som är obeskrivlig – den måste upplevas. En av resans höjdpunkter blir förstås den världsberömda blomsterparken Keukenhof. Dagen avslutas med en festmiddag på pampiga Kurhaus i Schevenningen.

DAG 5. MOT LÜBECK

Vårt besök i Holland är slut för denna gång. När vi ätit frukost och checkat ut från vårt hotell går vår färd vidare mot Tyskland och historiska hansastaden Lübeck. På vårt högklassigahotell äter vi middag under kvällen och summerar dagarna som gått.

DAG 6. HEMORT

Efter frukost går färden norrut och vi når våra hemorter under kvällen.

 

HOTELL

SWISSOTEL BREMEN
Hillmannplatz 20
28195, Bremen
Tel: +49 421 620000
www.swissotel.com

NH UTRECHT
Jaarbeursplein, 24
3521AR  Utrecht
Tel: +31 30 297 7977   
www.nh-hotels.com 

HOTEL VIER JAHRESZEITEN
Bei der Lohmühle 27,
23554 Lübeck

Tel: +49 451 480530
www.4jahreszeiten-luebeck.de

Pris 8495:- Reslängd 6 dag Valuta EURO Datum Resan inkluderar

• Bussresa • Halvpension
(middag x 3, lunch x 2)

• Stadsrundtur med lokalguide

• Busskaffe x 1 • Utflykter enligt program

• Entre Keukenhof och Panorama Mesdag

• Del i dubbelrum • Kanaltur • Reseledare

Tillval

Enkelrum 1500:-
Avbeställningsskyss se "särskilda resevillkor"

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post