Resor ur vår katalog

resealmanacka

 

Facebook _knapp

Instagram

Miljoelogga2015

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Lübeck Julmarknad

Lübeck, med sin Julmarknad har för många blivit tradition och sätt att inleda julens förberedelser och firande med. UNESCO:s världsarvhansastad Lübeck bjuder in dig till sin välkända julmarknad. Denna trevliga tradition med julmarknad på rådhustorget är mycket gammal och omtalades för första gången för mer än 350 år sedan.

Dag 1. Mot Lübeck

På väg mot Lübeck. Vi reser med färja via Helsingborg-Helsingör/Rödby-Puttgarden. Senare under kvällen når vi Lübeck och vårt hotell där middag väntar.

Dag 2. Julmarknaden

Idag har vi heldag på julmarknaden. Julmarknaden äger rum på gågatan Breite Straße bredvid rådhustorget samt på Koberg. Ytterligare ett evenemang är julmarknaden för konsthantverk i det medeltida Heiligen-Geist-hospitalet. I kyrkhallen och i de små hytterna finner man konsthantverkare och det doftar av granegrönt och våfflor. På Koberg snurrar under tiden ett stort pariserhjul som garanterar en enastående vy över denna underbara stad i juletid.

Dag 3. Hemfärd

Vi lämnar hotellet under förmiddagen reser mot Puttgarden för vidare färd hemåt. Nöjda med vårt besök i Lübeck och en av Tysklands mest populära julmarknader

Holiday Inn Lübeck
Adress: Travemünder Allee 3, 23568 Lübeck, Tyskland   Telefon:+49 451 37060
På detta 4-stjärniga hotell finns inomhuspool, hälso- och fitnesscenter samt gratis Wi-Fi. Läget är bra, bara 5-10 minuters promenad från Lübecks medeltida stadskärna.  I det egna badrummet finns en hårtork. Hotellets restaurang erbjuder nordtyska och internationella rätter, samt utsikt över den vackra parken. Från hotellet kan du enkelt utforska Gamla stan i Lübeck, som finns med på UNESCO:s världsarvslista

Pris 3595:- Reslängd 3 dag Valuta EUR Datum Resan inkluderar

Bussresa, busskaffe x 1, logi med del i dubbelrum inklusive frukostbuffé, middag x 1  samt reseledare.

Tillval

Enkelrum 500:-
Avbeställningsskydd se “särskilda resevillkor”

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post