Resor ur vår katalog

resealmanacka

 

Facebook _knapp

Instagram

Miljoelogga2015

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

New York

ÅK PÅ EN TREVLIG OCH INNEHÅLLSRIK RESA TILL DEN LOCKANDE VÄRLDSSTADEN NEW YORK! HÄR FINNS DE HÖGA SKYSKRAPORNA, DE LÅNGA AVENYERNA, DE STORA REKLAMTAVLORNA, DE TUSENTALS GULA TAXIBILARNA. HÄR SMÄLTER KULTURER OCH INFLUENSER FRAN HELA VÄRLDEN SAMMAN I EN GRYTA. OCH DU HINNER SMAKA PA LITE AV VARJE. INGEN ANNAN STAD I VÄRLDEN ÄR SA POPULÄR FÖR EN WEEKENDRESA OCH VI FÖRSTAR VARFÖR. OCH DÄRFÖR STANNAR VI LITE LÄNGRE.

DAG 1. ATLANTEXPRESSEN
Bussen tar oss till Landvetter/Göteborg. Flygresan går via London. Vi glider in över New York under sen eftermiddag och buss väntar på oss för transfer in till ett bra, centralt beläget hotell vid Times Square. Hotellet blir navet från vilket vi gör våra upptäckter i kanske världens mest mytomspunna och avbildade stad. Det är som du varit här förut, som statist i en film. Den stora skillnaden är att nu känner du pulsen på riktigt.

DAG 2. ETT FÖRSTA BETT PÅ ÄPPLET
Varje morgon väntar en rejäl frukost på hotellet. Denna första dag börjar vi med en halvdagssightseeingtur med svensktalande lokalguide i ”The Big Apple” som staden populärt kallas. Ett bra tillfälle att få ett grepp om den enorma staden. Eftermiddagen fri för egna upptåg, frågan är inte vad det finns att göra, utan vad du ska välja. Här finns det mesta av det bästa.

DAG 3. EN STAD MED MÅNGA LIV
Efter frukost får vi även idag en halvdags sightseeingtur med svensktalande lokalguide. Därefter fortsätter vi på egen hand runt staden, och vi ser fler och fler sidor av denna komplexa stad. Dagen är fri för shopping, museibesök och egna aktiviteter. Missa inte att åka upp i Empire State Buildning och få en hisnande utsikt över staden. Eller besök och beskåda nya One World Trade Center. Bara matkulturen är ett kapitel för sig. Och till kvällen vaknar en helt ny stad.

DAG 4-5. VAR DIN EGEN GUIDE
Efter ett par dagar vet du nog vad du vill ha mer av. Shopping, mat, konst, museer, eller bara gå omkring med öppna sinnen och se vad som väcker din nyfikenhet. Med bra skor och glada ben kan du ta dig långt denna dag som är fri för egna aktiviteter. Eller så sätter du dig på en parkbänk i Central Park och ser ut som du alltid bott här. Möjlighet finns att på egen hand göra en utflykt till Frihetsgudinnan. Detta bör göras tidig morgon, då det är ett välbesökt turistmål. Ett annat alternativ är att ta en heldagstur till Woodbury Common, ett stort och populärt outlet shopping center som ligger ca 1 timmas bussresa från New york city. Vi får ytterligare några timmar på egen hand denna sista dag på resan. Kanske vill du göra några sista inköp eller bara ta en skön promenad på tvären över Manhattan och känna hur pulsen skiftar mellan avenyerna i denna hektiska stad. Under kvällen lämnar vi hotellet för att flyga hem till Skandinavien igen. Under flygresan serveras middag och därefter känns det skönt att sluta ögonen och vila några timmar.

DAG 6. VAKNAR I LUFTEN
En ny dag har grytt innan vi landar i Skandinavien, och vi äter en sista frukost på planet. Till New York kommer du alltid tillbaka, om inte annat, i första bästa film. Men säkert också i verkligheten

 

TRYP NEW YORK

TIMES SQUARE

234 W 48th Street at Broadway

New York, NY 10036

Tel: 212-246-8800

www.tryptimessquarecentral.com

 

Just nu:  500 kr rabatt om du bokar innan den 1 september.

Pris 14995:- Reslängd 6 dag Valuta USD Datum Resan inkluderar

Flygresa Landvetter – London – New York
Flygtransfers
Del i dubbelrum inkl. frukost
Sightseeing dag 2 och 3 med svensktalande lokalguide 4 tim/tillfälle
Reseledarservice

Tillval

Enkelrumstillägg: 3 950:-

Avbeställningsskydd se ”särskilda resevillkor”

Förläng din resa och flyg hem pa egen hand – vi hjälper dig med förslag.

Trebäddsrabatt: 1 090:-/person

Fyrbäddsrabatt: 1 820:-/person

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post