Resor ur vår katalog

resealmanacka

 

Facebook _knapp

Instagram

Miljoelogga2015

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Västervik och Öland

Västervik är kontrasternas destination. Staden vid havet även kallad ”Ostkustens pärla”. Känd för sin vackra skärgård och Tjustsbygden med sina 5 000 öar. Här i nordöstra Småland möter de stora skogarna skärgårdens karga klippor. Öland -Sveriges näst största ö och minsta landskap. På få andra ställen i Sverige hittar man så många kända besöksmål och okända smultronställen som på Öland.

DAG 1. STADEN VID HAVET

På väg mot Västervik gör vi ett fika stopp och vi besöker även Gränsö slott. När vi sedan kommer fram till Västervik är det dags för lunch. Därefter väntar en guidad stadsrundtur med buss och till fots där vi får bekanta oss med staden. Västervik känt för bl.a. Båtmansstugorna, Kyrkan, Västerviks museum med Unos Torn, och Naturum. Efter avslutad rundtur får du tid på egen hand. Vi möts sedan på nytt vid vårt centrala hotell. Middag väntar oss under kvällen.

DAG 2. SOLENS Ö

Vi fortsätter vår resa utmed den vackra kusten på väg mot Öland. Vårt första stopp blir Borgholm där vi äter lunch. Därefter besöker vi Kungaparets vackra sommarslott Solliden. På programmet idag står en rundtur på ön med flera trevliga stopp. Vi besöker Mörbylånga, Alvaret, Algutsrum & Paradisverkstaden. Det har blivit eftermiddag och det är dags att lämna Öland för denna gång. Under resan hem stannar vi för eftermiddagskaffe. ”Sverige är fantastiskt” instämmer nog alla i efter dessa två dagar.

CENTRALHOTELLET

Brunnsgatan 23, 593 30 Västervik, tel: 0490-895 50

www.centralhotellet.com

Pris 2995:- Reslängd 2 dag Valuta SEK Datum Resan inkluderar

• Bussresa • Middag x 1 • Guidad rundtur i Västervik

• Busskaffe x 1 • Logi del i dubbelrum inkl frukost

• Reseledare

• Lunch x 2

• Utflykter enligt program

Tillval

Enkelrum 350:-
Avbeställningsskydd se "särskilda resevillkor"

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post