Resor ur vår katalog

resealmanacka

 

Facebook _knapp

Instagram

Miljoelogga2015

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Smögen och Bohuslän

Bohuslän detta vackra landskap med sin unika skärgård, släta klippor och ett levande kust & båtliv. Under vår resa besöker välkända orter i omgivningara. Smögens Havsbad blir vårt hotell under vår resa. Här njuter vi av tillvaron nära till folkvimlet på Smögen-bryggan och den vackra miljön med de nakna, röda granitklipporna och havet som sträcker sig ut i väster.

DAG 1. MOT SMÖGEN

Resan startar och vi ser fram emot två händelserika dagar. Under vår första dag har vi möjlighet att uppleva denna pärla - Smögen. Här finns närhet till bad och möjlighet att njuta av den vackra naturen. Lunch väntar och sedan har vi fri tid för egna upptåg. Ta en promenad över klipporna och njut av sommardagen. För dig som önskar erbjuder vi möjligheten att åka till ett av Bohusläns mest besökta turistmål, djurparken Nordens Ark (tillval). Senare under kvällen samlas vi för gemensam middag.

DAG 2. RUNDTUR I BOHUSLÄN

Idag reser vi från Smögen och sätter kurs norrut längs med kustvägen. Efter stopp vid bla Sotekanalen kommer vi till det gamla fiskeläget Fjällbacka. Vi gör en gemensam promenad ner till hamnen och Ingrid Bergmans Torg. Därifrån kan man gå på egna strövtåg innan det är dags för gemensam lunch. Resan går vidare och vi tar oss till Grundsund känt från TV-serien Saltön. Här ser vi välkända platser innan vi åker vidare tvärs över Orust till Tjörnbron. Vi påbörjar vår resa hem och gör stopp på under resan för eftermiddagskaffe.

HOTELL

SMÖGENS HAVSBAD
Hotellgatan 26
456 51 Smögen
Telefon: 0523-66 84 50
www.smogenshavsbad.se

Pris 3095:- Reslängd 2 dag Valuta SEK Datum Resan inkluderar

• Bussresa • Middag x 1

• Reseledare

• Busskaffe x 1

• Logi del i dubbelrum inkl frukost

• Lunch x 2

• Utflykter enligt program

Tillval

Enkelrum 350:-
Entré till Nordens Ark, Vuxen: 250:-
barn/ungdom 5-17 år:100:-
Avbeställningsskydd se "särskilda resevillkor"

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post