Resor ur vår katalog

resealmanacka

 

Facebook _knapp

Instagram

Miljoelogga2015

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Stockholm i mitt hjärta

EN AV VÅRA UPPSKATTADE RESOR ”STOCKHOLM I MITT HJÄRTA” ÄR TILLBAKA SOM ”FAVORIT I REPRIS”. VI HAR VALT NÅGRA AV STOCKHOLMS MÅNGA GULDKORN SOM DU FÅR UPPLEVA PÅ ETT ANNORLUNDA OCH PERSONLIGT SÄTT MED VAR RESELEDARE LENA STAHRE. ALLSÅNG PÅ SKANSEN BLIR EN AV HÖJDPUNKTERNA PÅ VÅR RESA. OM VÄDRET TILLÅTER OCH VI HAR TID, PASSAR VI ÄVEN PÅ ATT GÖRA NÅGRA EXTRA UTFLYKTER UNDER RESAN. DET BLIR LÅNGA OCH KORTA PROMENADER PÅ BÅDE KUPERADE OCH PLANA GATOR/VÄGAR.

DAG 1. SKANSEN

På väg till Stockholm under tidig morgon och vi dricker vårt förmiddagsfika när alla är samlade ombord på bussen. Väl framme i Stockholm får vi en guidad rundtur och sedan väntar gemensam lunch. Under eftermiddagen åker vi till Djurgården och Skansen. Innan kvällens allsång och middag hinner vi med en vandring bland Skansens miljöer med hus och gårdar. Kvällen avslutas med smörgåsbord på Restaurang Solliden. Härifrån kan vi se och uppleva Allsång på Skansen.

DAG 2. MUSEUM OCH SKÄRGÅRD

Efter frukost börjar vi dagen med ett besök på Hallwylska museet. Därefter tar vi båten till en av Stockholms många vackra skärgårdsöar Fjäderholmarna. Här finns många sevärdheter krukmakeri, galleri, smedja är bara några exempel på vad som finns att se. Vi spenderar några timmar här och passar även på att äta lunch i den vackra miljön. Kanske blir det Picknick-lunch om vädret tillåter. Det har blivit dags att åka båten tillbaka och bussen väntar oss i hamnen. Senare under kvällen äter vi middag på någon av Stockholms många trevliga restauranger.

DAG 3. STORSTAD

Ny dag med spännande utflykter. Tiden utnyttjas väl och vi hinner med en hel del innan vår resa är slut. En av höjdpunkterna idag blir ett besök på Ulriksdals slottsträdgård. Lunch äter vi förstås under dagen. Vi avslutar vårt besök för denna gång och reser nöjda hemåt under eftermiddagen.

HOTELL

SCANDIC GRAND CENTRAL
Kungsgatan 70
Stockholm
Tel: 08-512 520 00
www.scandichotels.se

Lenaochjohnny

 

 

 

 

 Favorit i repris med Lena och Johnny

Pris 4695:- Reslängd 3 dag Datum Resan inkluderar

Bussresa
Busskaffe x1
Logi i dubbelrum inkl. frukost
Stadsrundtur
Lunch x3
Entréer och guidning enlig program
Alsång på Skansen inkl. middag
Båtresa
Middag x1
Reseledarservice

Tillval

Enkelrum 1060:-
Avbeställningsskydd se "särskilda resevillkor"

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post