VÅRA BUSSAR

Totalt har SmålandsBussen AB ett 30-tal bussar och en toppmodern busspark. Samtliga bussar är utrustade med alkolås. Extra bromskontroller utförs årligen på alla bussar. Här presenteras ett urval av våra bussar.

MAN Lion’s Coach 2018 SMA 544
Antal platser: 53+1
Information:Turistbuss med bälten på alla platser, komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klimatanläggning, alkolås, DVD, GPS, kaffe kokare, korvkokare, dragkrok till släpkärra, 220V och USB uttag på alla platser, Wi-Fi och toalett. Möjligt att koppla dator till bussens skärmar och högtalare.

Årsmodell och reg.nr: 2016 SETRA S516 HD (EMM510)
Antal sittplatser: 52+ 1
Turistbussbälten på alla platser,  komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klima, alkolås DVD, GPS, kaffe kokare, korvkokare, dragkrok till släpkärra, skidbox,  220V på alla platser, internet, toalett, möjligt att koppla dator till bussens skärmar och högtalare.

Årsmodell och reg.nr: 2016 SETRA 431DT  (YAW486)
Antal sittplatser: 76 + 1  (56 övervån, 20+1 undervån.)
Turistbuss bälten på alla platser, bord på 4 ställen  komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klima, alkolås DVD, GPS, kaffe kokare, korvkokare , dragkrok till släpkärra,skidbox ,  220V på alla platser, internet, toalett, möjligt att koppla dator till bussens skärmar och högtalare.

Årsmodell och reg.nr: 2015 (XNN210)
Antal sittplatser: 53 + 1
Turistbuss med komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klima, alkolås DVD, GPS, kaffe kokare, korvkokare , dragkrok till släpkärra, ,  220V på alla platser, internet, toalett

Årsmodell och reg.nr: 2012 (DLN 713)
Antal sittplatser: 69 + 1
Turistbuss med glas i tak, bälten på alla platser, bord på 4 ställen, komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klima, alkolås, DVD, GPS, kaffekokare, korvkokare, microugn, dragkrok till släpkärra, 220V på alla platser, internet, toalett, möjlighet att koppla dator till bussens skärmar och högtalare

Årsmodell och reg.nr: 2012 (DLC 315)
Antal sittplatser: 50 + 1
Turistbuss med glas i tak, teatergolv, bälten på alla platser, komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klima,  DVD, GPS, kaffekokare, korvkokare,  dragkrok till släpkärra, 220V på alla platser, toalett, internet, möjlighet att koppla dator till bussens skärmar och högtalare

Årsmodell och reg.nr: 2011 (CON026)
Antal sittplatser: 50 + 1
Turistbuss med glas i tak, teatergolv, bälten på alla platser, komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klima, alkolås, DVD, GPS, kaffekokare, korvkokare, dragkrok till släpkärra, 220V på alla platser, internet, toalett

Årsmodell och reg.nr: 2011 (BXB 764)
Antal sittplatser: 50
Turistbuss med glas i tak, teatergolv, bälten på alla platser, komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klima alkolås, DVD, GPS, kaffekokare, korvkokare, dragkrok till släpkärra, 220v på alla platser, internet, toalett.

Årsmodell och reg.nr: (BEM 207)
Antal sittplatser: 32
Turistbuss med bälten på alla platser, komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klima, DVD, GPS, kaffekokare, 220V på några platser, toalett, internet, möjlighet att koppla dator till bussens skärmar och högtalare.

Årsmodell och reg.nr:  (KGT 278)
Antal sittplatser: 19
Turistbuss med bälten på alla platser, komfortabla säten  med fällbar rygg, klima, alkolås, DVD, GPS.

Årsmodell och reg.nr: (DWL 532)
Antal sittplatser: 34
Turistbuss med bälten på alla platser, komfortabla säten som är skjutbara i sidled och med fällbar rygg, klima, DVD, GPS, 220V på de flesta platser, toalett och internet.

Katalog

Bläddra i vår katalog online.

Sociala medier

Följ oss på sociala medier för senaste nytt.

Miljödiplomerade

Vi är ­miljödiplomerade av Jönköpings kommun.

 

Bolag som ingår i koncernen HGL Buss AB:

Integritetspolicy | Samtycke Cookies | Användarvillkor