Bussresor med Smålandsbussen

Nu längtar vi efter att resa, mer än någonsin. Vi längtar efter upplevelser som skapar minnen tillsammans med människor i vår närhet. Under tiden vi har bakom oss har vi fått drömma oss bort och längta, men vi går förhoppningsvis bättre tider tillmötes, och snart så är bussresor till när och fjärran med Smålandsbussen en verklighet igen.

Vi har verkligen längtat efter att kunna få rulla ut våra bussar igen– vi har därför paketerat lite reseinspiration som vi hoppas ska bli en verklighet inom kort. Vi har tagit några axplock ur våra personliga favoriter som vi tror kan passa dig som uppskattar bussresor av hög kvalitet, med rymliga och trygga bussar.

Våra bussresor är organiserade för att passa grupper, stora som små. Är ni en förening, ett företag, en organisation eller ett härligt kompisgäng som vill resa med oss, så hjälper vi er att skapa er egen skräddarsydda resa. Våra förslag här på sidan är inspiration som ni kan skräddarsy som ni vill, med sevärdheter, omvägar, resplan, hotell och liknande. Våra ledord är flexibilitet och kundfokus – som över tid alltid genomsyrat våra bussresor.

Just nu finns det biljetter till Belgiens Formel 1 mellan 26-30 augusti som vi kör i samarbete med Nickes.com. Boka din plats här!

Temaresor

Temaresorna är aktivitet- eller intressebaserade. Populära temaresor är padel-, golf- och skidresor, men utbudet är större än så. Välj tema och skräddarsy resan helt efter din grupps önskemål.

Destinationsresor

Våra destinationsresor är baserat på resmålet och kan variera mellan storstäder i Europa till vackra naturområden i Sverige. Även här kan du låta dig inspireras och skräddarsy din egen gruppresa till något av resmålen.

Konferens ombord

Upptäck våran konferensbuss! Perfekt för grupper upp till 16 resenärer som vill kombinera nytta med nöje genom att arbeta på vägen och njuta på resmålet.