Våra bussar - Varianter och modeller - Smålandsbussen

Våra bussar

Som ett komplett bussbolag har vi en stor variation av bussar i vår flotta.

Alltifrån de minsta skolbussarna som rullar i vårt närområde, till de största dubbeldäckarna som oftast tar ut svängarna på längre utflykter. Däremellan finns en mängd modeller i varierande storlekar och utrustningsnivåer.

Gemensamt för hela vår vagnpark är ett stort fokus på säkerhet och miljö. Oavsett vilken buss du åker med strävar vi efter att uppfylla högt ställda säkerhetskrav och alla våra bussar drivs på HVO bränsle, allt för att vår miljöpåverkan skall bli så liten som möjligt. Wifi och telefonladdning finns såklart i alla bussar för din bekvämlighet.

Fullturistbussen

Fullturistbussen för den längre resan, ofta ute i Europa. Utrustad med all tänkbar bekvämlighet för 54 passagerare. Justerbara säten i läder.

Profilerade bussar

En del av våra bussar har som huvuduppgift att köra för avtalade idrottslag och organisationer. Dessa bussar väljer vi då att profilera för ändamålet.

Som i detta fallet en buss för det Svenska Handbollsförbundet. När det passar i planeringen, så rullar denna buss även för våra andra kunder.

Skolbuss

Vi hjälper till med resor till och från skolan. Med våra duktiga förare och säkerhetsbälten vid alla säten blir resan trygg.