Företagsresa till GES

Ta bussen till Göteborg och GES
13 november

Njut av en härlig kväll i Göteborg med krogshow i högsta klass. Den 13 november kl. 20.30 slår GES upp portarna till Scandinavium för en kväll full med underhållning och upplevelser att minnas.

Läs mer om GES krogshow på www.ges.se.

Pris från 1.250 kr/person, inkl. bussresa t/r och showbiljett. Begränsat antal biljetter, först till kvarn gäller.
Fyll i bokningförfrågan så återkommer vi med prisförslag för er resa.

Om Smålandsbussen

Med Smålandsbussen reser ni alltid tryggt och säkert på er företagsresa. Vi har en stor variation av bussar för alla grupper, från den största dubbeldäckaren till mindre konferensbuss.
Självklart innehåller våra turistbussar all bekvämlighet ni kan tänka er. Toalett, kök, wi-fi, bekväma säten och behaglig belysning är bara några av anledningarna till att företagsresan med Smålandsbussen har goda förutsättningar för att bli en succé.

Vill ni inte boka er företagsresa till GES är ni varmt välkomna att skapa er egna drömresa genom vårt offertformulär.

Dubbeldäckare

Miljö- och säkerhetsarbete

Att resa med buss är att resa hållbart. Turistbussen är ett betydligt mer hållbart transportmedel än såväl tåg, bil och flyg. Därför är en företagsresa med en turistbuss från Smålandsbussen ett miljösmart och hållbart alternativ som gör nytta för klimatet. Självklart används HVO som transportmedel i alla våra fordon.

Vi är också certifierade enligt ISO-standarderna för Kvalité 9001 och Miljö 14001.

När ni reser med Smålandsbussen kan ni alltid vara trygga i att våra bussar genomgår kvalitetskontroller inför varje arbetspass som omfattar flera moment. Samtliga bussar är utrustade med senaste tekniken gällande bromsar, avståndsbedömning och fart och säkerhetsbälten finns alltid vid samtliga sittplatser. 
Våra chaufförer är naturligtvis utbildade med Yrkeskompetensbevis, och alla chaufförer har god erfarenhet och kompetenser inom busschaufförsyrket. Regelverket kring kör- och vilotider är också en anledning till att du som resenär kan resa avslappnat och tryggt när du åker på företagsresa med Smålandsbussen.

Läs mer om vårt miljö- och säkerhetsarbete här.

Företagsresa till GES