Våra samarbetspartners - Smålandsbussen Good Introduction Bachelor Thesis Wurzel Komplexe Zahlen Beispiel Essay Redistribution Des Revenue Dissertation Help Graduation Speech Nursing School Chengjun Zhan Dissertation Carnes Finas San Juan Cumbres Sa De Cv

Våra samarbetspartners

Smålandsbussen vill finnas där människor möts! Smålandsbussen har därför en lång tradition av stötta lokala idrottsorganisationer och föreningar. För många lag och föreningar så är Smålandsbussen det självklara valet av en trygg bussleverantör, med förare som kan och förstår deras behov.

Utöver att trafikera för våra frekventa idrottslag som vi stöttar på olika sätt så samarbetar vi med flera lokala företag, där vi köper tjänster av varandra.

Elmia

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

HV71

HV71 är en ishockeyklubb hemmahörande i södra vätterbygden, Jönköpings kommun. HV71 bildades av en sammanslagning mellan Husqvarna IF:s hockeysektion och Vätterstads IF den 24 maj 1971.

Idag är HV71 en av sveriges största ishockeyförening.

Hallby

Hallby som bildades i Jönköping 1929 startade redan 1933 en handbollssektion i idrottsföreningen IF Hallby.

Hallby ligger väl framme i handbollssverige med många lovande ungdomar som har framtiden för sig.

Föreningen har en stor ungdomscup, Hallbybollen, som lockar många lag till Jönköping varje vinter.

J-Södra

J-Södra grundades 9 december 1922.

1933 hade föreningen utvecklats både organisations- och spelmässigt och lyckades vinna Smålandsserien och flyttades upp till division 3.

Sedan 2006 är föreningen en del av den svenska elitfotbollen.

Nässjö Basket

Basketen introducerades i Nässjö i början av 1950-talet. Nässjö KFUM blev en av landets första basketföreningar. Då det organiserade seriespelet i Sverige 1958 var Nässjö KFUMs herrlag ett av lagen i högsta divisionen.

Föreningen är idag en ideell idrottsförening med drygt 400 aktiva medlemmar, varav ca 70 är seniorspelare och 350 ungdomsspelare.

Hooks Herrgård

Hooks Herrgård upplever du vacker natur, god mat och dryck, spa & fitness, golf på två golfbanor och konferens i moderna konferenslokaler.

Oavsett om du kommer hit för att spela golf, avnjuta en avkopplande spaweekend, anordna en fest eller konferens kan vi lova en familjär och trivsam atmosfär.

Snälltåget

Bussen till tåget, en suverän kombination av effektivitet och bra klimattänk. Smålandsbussen samarbetar med tågoperatören Snälltåget och knyter dagligen ihop Jönköping med Nässjö Central. Detta med en Snälltågsprofilerad buss.

Tallink Silja

AS Tallink Grupp är den ledande leverantören av passagerar- och frakttransporter i Östersjöns norra del. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski.

Vy Buss (fd. Nettbuss)

Vy Buss AB (fd. Nettbuss AB) bedriver upphandlad kollektivtrafik som består av linje- och skolbusstrafik. Verksamheten utgår från 34 stationeringsorter i Sverige, från Östersund i norr till Lund i söder

Singel i Sverige

Vi har ett samarbete med Singel i Sverige och anordnar tillsammans resor och upplevelser för dig som lever utan partner/är singel. Här kan du hitta nya vänner, kärleken, gemenskap, skratt och upplevelser, stöd och hjälp tillsammans med singlar i hela landet genom att delta och aktivera dig på olika sätt.