How To Write Happy Easter In Italian Special Education Vision Statement Examples Controversial Essay On Global Warming Write A Novel Or A Script The Next 100 Years Chapter Summary

INFO

Årets Passionsspel i Oberammergau är framflyttat till 2022.

Stulen Kärlek Lisebergsteatern

En unik återförening av välkända humorduon Stefan & Krister när sommarens skrattfest ”Stulen Kärlek” hade premiär på Vallarna i Falkenberg. I år är det dessutom 40 – års jubileum för Stefan Gerhardsson och Krister Classon. Under deras långa karriär ihop har de lockat miljonpublik till teatrar och tv-sofforna. Humor är duon Stefan & Kristers främsta arbetsredskap. Denna gång blir det nyuppsättning av farsen ”Stulen kärlek”. Farsen är omgjord och har en mer modern utformning. Se fram emot en föreställning med mycket skratt och galna missförstånd. Föreställningen handlar om Bosse (Mikael Riesebeck) en godhjärtad, naiv inbrottstjuv, som är ute efter en värdefull staty som det rika men spänningslösa paret Berit (Karin Bergquist) och Evald (Thomas Hedengran) är ägare till. Tjuven stöter på patrull när Jerker (Jojje Jönsson) överraskande dyker upp. Han är en engagerad och frågvis försäkringsman som är ditringd av Evald för värdering av statyn. Det komplicerar det hela förstås. Det gör heller inte saken bättre att det nyfikna, nyinflyttade pensionärsparet Adam och Eva Persson (Stefan Gerhardsson och Annika Andersson) ränner ut och in i huset i väntan på att deras möbler ska anlända och då skapas så klart maximala förväxlingar. Ny skrattfest väntas när makalöst kaos uppstår på scenen. Vad som helst kan som vanligt hända när det är dags för Stulen Kärlek på Lisebergsteatern.    

Res med oss

Tryggt resande

När och vart du än reser med Smålandsbussen så skall du känna att vi sätter din trygghet och bekvämlighet främst.

Hållbart resande

Att resa med buss är att resa hållbart. En modern fullastad turistbuss med 57 passagerare drar 1,8 liter/mil. Tåget är betydligt mer miljöpåverkande än turistbussen.

Moderna och säkra bussar

Vi har en stor variation av bussar i vår flotta allt från den enklast skolbussen till de största dubbeldäckarna som är rullande konferensanläggningar.

Kör och vilotider

Att våra chaufförer är utvilade och fräscha när de sätter sig bakom ratten är en självklarhet hos oss.