U23-landslagssamling i Jönköping

Mellan 29 augusti och 6 september har Sveriges U23-damlandslag spelat landskamper mot Belgien och Spanien i Jönköping. Smålandsbussen har varit bussleverantör till och från träningar och matcher på Mariebovallen, Stadsparksvallen och Jordbrovallen under hela samlingen och åt samtliga landslag i samlingen. Ett lyckat uppdrag som Smålands Fotbollsförbund är mycket nöjda över.

Från Smålands Fotbollförbund vill vi tacka för ett fantastiskt fint samarbete under tiden vi hade U23-landslaget på plats i Jönköping. Körningarna fungerade mycket bra, chaufförerna var alltid i god tid och ni körde lagen tryggt och säkert från träning och matcher. Samtliga inblandade med allt från ledare, spelare till evenemangsgruppen skickar ett stort tack!

En stor del av vår verksamhet utgörs av bussresor åt idrottsföreningar och -förbund och vi är tacksamma över ett gott samarbete med Smålands Fotbollsförbund. Utöver våra gemensamma intressen i idrottsarrangemang är lokala samarbeten en viktig del av vår verksamhet, som vi vill verka för i största möjliga mån. 

Planerar du ett arrangemang för föreningar, företag eller liknande? Ta kontakt med oss så kan vi tillsammans anordna era busstransporter.

Dela gärna på sociala medier: