Sök
Stäng denna sökruta.

Upplev framtidens möten med Smålandsbussens nya konferensbuss!

Vi på Smålandsbussen är glada över att presentera vår senaste tillskott i bussflottan – en toppmodern konferensbuss av modellen Setra 515 HD, som är redo att ta era arbetsmöten och kickoffer till nya höjder! Med en imponerande kapacitet och bekvämligheter ombord är vår nya konferensbuss den optimala platsen för produktiva möten och inspirerande aktiviteter.

Inspirerande och effektiva ytor
Med plats för totalt 34 personer, inklusive 16 bekväma platser vid bord, erbjuder vår konferensbuss en intim och samtidigt rymlig miljö för era affärsbehov. Oavsett om det är ett styrelsemöte, en strategisession eller en teambuildingaktivitet, ger den flexibla layouten möjlighet för effektivt samarbete och hög  produktivitet.

Med inte mindre än tre stora skärmar ombord kan alla deltagare ta del av presentationer och visuellt innehåll från vilken plats som helst i bussen. Dessutom är varje plats utrustad med strömuttag, så att du kan hålla dina enheter laddade och redo för användning under hela mötet. Med Wi-Fi och alla moderna uppkopplingsmöjligheter tillgängliga behöver du aldrig oroa dig för att tappa anslutningen till arbetsflödet.

Kombinera nytta med nöje
Vår konferensbuss är inte bara en praktisk plats för arbete, den erbjuder också en unik miljö för att främja kreativitet och laganda. Medan du reser till din destination kan du dra nytta av den avkopplande atmosfären ombord för att brainstorma nya idéer eller bara knyta starkare band med dina kollegor.

Oavsett om du är ett företag som söker den perfekta platsen för en produktiv arbetsdag eller en privatperson som planerar en minnesvärd aktivitet med vänner och familj, är vår konferensbuss det ultimata valet. Kontakta oss idag för att boka din resa och låt oss tillsammans skapa en framgångsrik och minnesvärd upplevelse på vägarna!

Dela gärna på sociala medier: