Om oss på Smålandsbussen – Din trygga bussresearrangör How To Write A Cover Letter For Year 10 Work Experience Becker Bros Piano History Essay Transmission Loss Thesis College Essay Irish Dance Nationals The Witchery By The Castle Case Study How To Write An Educational Assistant Resume

Om Smålandsbussen

Smålandsbussen AB ingår i HGL Buss gruppen, som ägs av HGL Invest AB.

Under det senaste året har vi genomfört en del förändring bland våra bussbolag i gruppen. Det innebär att flera av våra kända varumärken såsom Lingmerths Buss, Taxi Nyberg, Hjälmåkra Buss och Carlstens, nu verkar tillsammans med Smålandsbussen AB i Jönköping,  under det gemensamma varumärket  – Smålandsbussen.
Vi finns med våra bussdepåer på flera platser i Småland, såsom i Jönköping, Eksjö, Sävsjö och Vetlanda. Vårt huvudkontor finns i centrala Nässjö.

I HGL Buss AB återfinner du också Vadstena Buss AB som är vårt systerbolag i Östergötland. Självklart har vi ett nära samarbete, och om det dyker det upp en Vadstenabuss i vår närhet så vet du varför. Det du kanske inte känner till är att vi också finns i Östergötland med vårt bolag BLIVA Buss i Sverige AB, ett bussbolag som kör stads- och regiontrafik i södra Östergötland på uppdrag av Östgötatrafiken.

Gruppen förfogar över ett 160-tal fordon, allt från skolbussar upp till dubbeldäckade fullturistbussar av senaste modell.