Sök
Stäng denna sökruta.

Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med oss? Använd formuläret vid ärenden som kvarglömda saker eller frågor om vår verksamhet. Längre ner på sidan listar vi vanliga frågor och svar.

I övrigt når du oss på vår växel eller genom vår mail. Är ditt ärende av brådskande karaktär utanför ordinarie kontorstid så ringer du vårt journummer.

Vill du besöka oss finns vi belägna på Pilotvägen 9 i Jönköping, granne med Jönköping Airport.

Vill du boka en buss med chaufför rekommenderar vi vårt offertformulär där du snabbt och enkelt kan lämna in en offertförfrågan. 

Telefon: 036-12 93 00

Jourtelefon utanför kontorstider: 0733-12 93 00

Mail: buss@smalandsbussen.se

Vi på Smålandsbussen

Goran Dujmovic Smålandsbussen
Goran Dujmovic

Trafikledare
Telefon
Mail

Christer Eriksson Smålandsbussen
Christer Eriksson

VD
Mail

Vanliga frågor och svar

Nej, Smålands Resebyrå är nedlagd sedan en tid tillbaka. Detta innebär att vi inte längre säljer några paketresor till privatpersoner.

Är du medlem i eller ansvarar för en grupp kan du boka buss med tillhörande chaufför från Smålandsbussen. Oavsett om ni är ett företag, en förening, ett kompisgäng eller annan organisation är ni välkomna att boka buss med oss. 

Kostnaden för en bussresa beror på flera faktorer som bussmodell, resans längd (både timmar och mil), kostnader för färja, vägskatter och annat vid utlandsresa. 
Därför ger vi alltid prisförslag innan ni får möjlighet att bekräfta er resa, så ni först får ett pris att förhålla er till. 

Nej, du kan inte boka buss utan chaufför från Smålandsbussen. 

Vår huvuddepå i Jönköping har öppet mellan 07-16 måndag-fredag. Kontoret är stängt över helger och andra röda dagar.
Vi rekommenderar att du ringer oss på 036-12 93 00 eller journummer 0733-12 93 00 innan besöket, för att säkerställa att det finns anställda på plats som kan hjälpa dig.

Depån är belägen på Pilotvägen 9 i Jönköping, granne med Jönköping Airport. Hit tar du dig bäst med bil eller stadsbuss och busslinje 31.

Kontakta oss på 036-12 93 00 eller maila på buss@smalandsbussen.se med information om er förlorade ägodel samt information om vilken buss ni reste med och när ni reste. 

Under sidan Jobba hos oss hittar du de tjänster som vi har tillgängliga. För att söka jobb som busschaufför krävs D-körkort med gällande YKB samt ett digitalt förarkort. 

Fick du inte svar på din fråga? Skriv till oss så svarar vi så fort vi kan.