Sök
Stäng denna sökruta.

Busschaufförer för heltid och timanställning

För närvarande söker vi främst dig som är intresserad av helgkörningar åt Vy Express/Bus4You. Turerna Jönköping-Stockholm m. retur. eller Jönköping-Göteborg m. retur.

Som förare hos oss har du en hög servicekänsla och ett stort engagemang för våra resenärer. Du förstår och talar god svenska och har tidigare erfarenhet som busschaufför.
Du har D-körkort med ett gällande YKB och ett digitalt förarkort.

Vi har kollektivavtal och följer bussbranschavtalet. Tjänsten innefattar arbete under dag, kväll- och helgtid.

Som förare på Smålandsbussen utgår du från vår depå i Jönköping, belägen på Pilotvägen, granne med Jönköping Airport. 

Intervjuer och tillsättning sker löpande. I ansökan ber vi dig bifoga ditt CV och ett personligt brev med mer information om dig, dina erfarenheter och kompetenser. Skriv också i din ansökan om du är intresserad av heltidsanställning eller timanställning. 

Varmt välkommen med din ansökan. 👏🏼

Ansök här
Dubbeldäckare

Om vår verksamhet

Smålandsbussen är ett av Smålands största bussbolag med lång erfarenhet av busstrafik i alla dess former.
Vår verksamhet består till stor del av beställningstrafik åt företag, föreningar och andra organisationer, men också av avtalsbaserad busstrafik åt skolor och föreningar.

Vår busspark består av ett femtiotal bussar i olika storlekar, från minibussar för 16 personer till dubbeldäckare för större grupper på upp till 78 personer. Majoriteten av våra bussar är av årsmodell 2018 och framåt. 

Vår vision som arbetsgivare är att skapa branschens bästa arbetsplats. Jobba hos oss och du får en händelserik vardag med trevliga kollegor och en härlig arbetsplats i moderna och fräscha bussar.