Smålandsbussen och Jörns Resor i utökat samarbete

Smålands Resebyrå är sedan en tid tillbaka nedlagd. Detta främst som en konsekvens av Covid-19-pandemin.

I stället väljer vi att förstärka vårt samarbete med Jörns Resor, som erbjuder trygga privatresor med det lilla extra – alltid med svensktalande guider. Samarbetet går ut på att Jörns Resor producerar och säljer privatresor till Europas alla hörn och vi på Smålandsbussen tillhandahåller buss med chaufförer till Jörns bussresor.

När du bokar din privatresa med buss genom Jörns Resor framöver får du alltså en trygg och bekväm upplevelse med buss och chaufför från oss på Smålandsbussen. Vi har under drygt 30 år agerat leverantör av busstrafik för Jörns kvalitetsresor och vi hoppas tillsammans att snart få se dig ombord på någon av våra bussar på en av Jörns privatresor.


Jörns bussresor utgår från Västkusten, Halland och Skåne och erbjuder påstigning på Jörns-linjen mellan Kungälv och Malmö. På Jörns sida om bussresor hittar du mer information om påstigningsplatser, platsbokning och bagage.

Läs mer om Jörns verksamhet och inspireras av deras stora reseutbud på https://www.jorns.se/ där du även kan beställa Jörns resekatalog för 2022 eller prenumerera på deras nyhetsbrev.

Dela gärna på sociala medier: